Infoisinfo Nederland

Haan Logistics BV Abr de
Logistiek in Alblasserdam

www.abrdehaan.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 078 691 773?

Adres

Edisonweg 37. P.C. 2952AD, Alblasserdam, Zuid Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Haan Logistics BV Abr de

Transport in Alblasserdam, Container in Alblasserdam, Distributie in Alblasserdam, Producten in Alblasserdam

Abr. de Haan Logistics is sinds 1961 uitgegroeid tot een specialist in transport en warehousing. Binnenkort behalen wij met trots het BRC certificaat en de AEO-douane status. Voor de logistiek van dit alles hebben we de kennis en het benodigde materieel in huis. .

Abr. de Haan Logistics biedt alle mogelijke oplossingen voor uw logistieke vraagstukken. Vanuit het nabij Rotterdam gelegen Alblasserdam verzorgen wij voor onze klanten transport, opslag en distributie van diverse producten. .
Uw goederen zijn in ons warehouse in vertrouwde handen. Onze klanten kunnen rekenen op de best mogelijke en betaalbare afhandeling van hun goederenstroom - in de breedste zin van het woord. .

Wij verzorgen transporten naar iedere gewenste locatie, wereldwijd. Ook binnen het warehouse is de tracking en tracing gegarandeerd. Bij ontvangst en inslag worden de goederen onmiddellijk gescand, gelabelled en gekoppeld aan de juiste locatie in het warehouse. Goederen worden snel en soepel uitgeladen, indien nodig gepalletiseerd en conform specifieke instructies van de klant verder behandeld. Wij ontvangen hier zowel containers die door eigen chauffeurs opgehaald worden uit de havens, als trailers vervoerd door interne en externe distributie chauffeurs. Wij zijn daarin betrouwbaar, betaalbaar en denken graag met u mee. .

Abr. de Haan Logistics is ISO 9001, vooruitstrevend, servicegericht, flexibel, HACCP en Skal gecertificeerd. Grote en kleine partijen goederen zijn bij ons in vertrouwde handen. Overige bestemmingen verzorgen wij soms volledig in eigen beheer, soms samen met onze betrouwbare partners. Nederland, België, Luxemburg en Duitsland zijn onze dagelijkse bestemmingen. Het warehouse beschikt over zowel droge als gekoelde opslagcapaciteit. .

Onze medewerkers hebben een passie voor logistiek en zijn u graag van dienst!.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Haan Logistics BV Abr de (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe